Oglasi - Advertisement

Opće je poznato da je Sanja Kužet među vrhunskim voditeljicama u Srbiji i okruženju. Njezin put do popularnosti posebno je obilježen sudjelovanjem u renomiranom glazbenom natjecanju Zvezde Granda.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nadalje, Sanja Kužet poznata je po izuzetnoj tjelesnoj građi, posebice dugim nogama i vitkom struku. Kao rezultat toga, posvećuje puno vremena i truda treniranju kako bi održala svoj izgled. Osim svoje izvanredne tjelesne građe, ona posjeduje i istinski lijepo lice.

Do sada smo predstavljali njene slike bez imalo šminke. Njezina prisutnost izaziva sveopće divljenje; međutim, neki sugeriraju da kao istaknuta voditeljica, postoje određene odluke koje bi možda željela preispitati – poput odabira duge haljine koja otkriva nedostatak donjeg rublja.

Očito je da je prikupio značajan broj sljedbenika; ipak, kao i svaka javna osoba, izaziva zanimanje nepoznatih pojedinaca, od kojih je jedan objavio ovu sliku: Iako ona zasigurno utjelovljuje modernost, izvor ove fotografije bio je neočekivan. Ovaj događaj dogodio se neposredno prije njenog kratkog izlaska iz Zvezda Granda. Vrijedno je spomenuti da je ova slika snimljena prije nego što je rodila svoje dijete, a njezin izgled je evoluirao od tada.

BONUS TEKST:

Ove godine možete bez napora skinuti kožu sa svog zimskog kaputa pomoću ovih pet korisnih savjeta. Ako ove zime planirate raditi ajvar, a guljenje pečenih paprika vam je mukotrpan posao, nema razloga za brigu. Nudimo razne preporuke koje će vam omogućiti da brzo i uz malo truda izvršite ovaj zadatak.

Proces guljenja pečene paprike može učiniti pripremu jela poput ajvara ili jednostavne salate od pečene paprike većim izazovom. Srećom, postoji pet metoda koje vam mogu pomoći u ovom zadatku. Jedna učinkovita tehnika uključuje korištenje čačkalice za odvajanje kože od paprike. Iako se povremeno koža može ukloniti uz malo truda, upotreba oštrog kuhinjskog alata poput noža može oštetiti meso paprike.

U tim slučajevima čačkalica služi kao savršen instrument; trebao bi biti dovoljno čvrst da obavi posao, a da ostane tanak i jednostavan za rukovanje. Započnite s čišćenjem i rezanjem paprika, a zatim ih ispecite u pećnici. Kako biste započeli guljenje, nježno umetnite čačkalicu ispod kore i povucite je prema vrhovima paprike, koristeći prste kako biste odvojili opuštenu koru.

Posudu ili pladanj prije pečenja dobro prekrijte aluminijskom folijom, stisnite rubove kako ne bi ušao zrak. Kad su paprike gotove, premjestite ih u neku posudu, a foliju zadržite; ostavite ljute papričice da odstoje pokrivene 20 minuta. Para koja ostane “zarobljena” ispod folije pomaže u odvajanju kože od mesa, čineći postupak guljenja jednostavnijim.

Za hlađenje pečenih paprika bez folije, skupite ljute papričice na jednu “hrpu” i pokrijte ih velikom zdjelom. Ova tehnika stvara učinak parenja sličan onom kod aluminijske folije, što dovodi do usporedivih rezultata. Dodatno, poželjno je paprike zamotati u kuhinjski papirnati ubrus. Paprike možete peći cijele ili ih pripremati na plinskom štednjaku. Zanimljiv pristup koji preporučuje Martha Stewart za guljenje pečenih paprika uključuje zagrijavanje paprika.

PREUZMITE BESPLATNO!

SAMO ZA NAŠE ČITATELJE!

Unesite svoj e-mail kako biste dobili BESPLATNU KNJIGU "Bogati otac, siromašni otac". Otkrijte jednostavne korake za postizanje finansijske slobode i izgradnju budućnosti o kojoj ste oduvijek sanjali! 😎

Preuzmite knjigu jednim klikom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here